مراقبت از پوست

    روغن جوانه گندم

    14 سفارش
    #
    In stock
    ۸,۰۰۰ تومان۱۴۵,۰۰۰ تومان
    پاک کردن انتخاب

    توضیحات

    روغن جوانه گندم چیست؟

    روغن جوانه گندم برای پوست عالی است و فواید بسیار زیادی دارد. از این رو، این روغن در بسیاری از محصولات زیبایی و مراقبت از پوست به کار می رود.

    خواص درمانی

    ♦ مخصوص پوست های خشک

    ♦ پیشگیری از پیری پوست

    ♦ ضد چین و چروک صورت

    ♦ مفید در درمان اگزما

    ♦ شفاف کننده پوست

    ۱- روغن جوانه گندم به دلیل خواص آنتی اکسیدانی، با پیری پوست مبارزه می کند و با بهبود جریان خون، باعث سلامت پوست می گردد.

    ۲- وجود مواد مغذی مختلف در آن، سیستم ایمنی و سیستم عصبی بدن را بهبود می بخشد.

    ۳- این روغن تصفیه نشده از جوانه دانه گندم تهیه می شود و غنی از ویتامین E می باشد. در واقع، در میان همه روغن های گیاهی، روغن جوانه گندم منبع ویتامین E است.

    ۴- روغن جوانه گندم حاوی مقادیر بالایی از ویتامین A و D و سرشار از پروتئین و لسیتین می باشد.

    ۵- از دیگر مزایای روغن جوانه گندم می توان به اثر تقویتی آن در سیستم ایمنی بدن و نیز بازگرداندن سلامت کلی بدن اشاره کرد.

    ۶ – این روغن زرد رنگ، از هسته دانه گندم به دست می آید که یک چربی طبیعی محلول می باشد و عطر قوی دارد. اگرچه جوانه گندم تنها ۳ درصد از وزن دانه گندم را تشکیل می دهد اما تقریبا ۲۵ درصد از پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی دانه گندم در آن وجود دارد. این روغن بسیار حساس است که در صورت عدم مراقبت کافی، تجزیه می گردد.به عنوان مثال، نباید آن را تحت حرارت بالا قرار دهید. در صورت مراقبت درست از آن، می توان عمر مفید این روغن را تا چندین ماه افزایش داد.

    ۷- از دیگر فواید این روغن می توان به درمان بیماری های پوستی مانند پسوریازیس و اگزما اشاره کرد. روغن جوانه گندم با بیماری هایی مانند درماتیت و کاهش اسکار نیز مبارزه می کند و به شکل مؤثری سوختگی ها و زخم های پوستی را بهبود می بخشد. از آنجا که این روغن بر جریان خون در پوست مؤثر می باشد، به بهبود سلول های پوست که در اثر حرارت سوزان خورشید آسیب دیده اند، کمک می کند. بنابراین، روغن جوانه گندم برای سلامت عمومی پوست مفید است.

    ۸- اسید لینولئیک، اسید پالمتیک و اسیدهای چرب استئاریک [+] موجود در روغن جوانه گندم، اسیدهای چرب ضروری هستند که در تقویت سیستم عصبی و سیستم ایمنی بدن مؤثر هستند و به رشد سلول های سالم و بازسازی و ترمیم آنها کمک می کنند. این روغن های ضروری توسط بدن ساخته نمی شوند.

    ۹- برای پوست های خشک، روغن جوانه گندم بهترین روغن می باشد. افرادی با پوست های خشک می توانند دو بار در روز از این روغن استفاده کنند. بهتر است صبح ها پس از حمام و شب ها قبل از خواب آن را مورد استفاده قرار دهید. به منظور افزایش کیفیت روغن جوانه گندم می توانید برخی از روغن های ضروری و اسانس ها مانند روغن اسطوخودوس و یا هر روغن خوش بوی دیگری را به انتخاب خود به آن اضافه نمایید.

     

    شما می توانید روغن های مشابه روغن جوانه گندم را در دسته روغن های آرایشی و بهداشتی یافته و سفارش دهید.

    توضیحات تکمیلی

    وزن نامعلوم

    تعداد محصولات پیشنهادی

    روغن مصطکی

    ۱۲,۰۰۰ تومان۲۶۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سبوس برنج

    ۸,۰۰۰ تومان۱۴۵,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته زرد آلو

    ۵,۰۰۰ تومان۸۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن آمله مقشر

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هل

    ۱۱,۰۰۰ تومان۲۵۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    محصولات مرتبط

    روغن خراطین

    ۱۵,۰۰۰ تومان۳۳۵,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن نخود

    ۸,۰۰۰ تومان۱۵۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن مرزنجوش

    ۸,۰۰۰ تومان۱۵۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن زنجبیل

    ۸,۰۰۰ تومان۱۴۵,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن رازیانه

    ۱۵,۰۰۰ تومان۳۳۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن کرچک

    ۱۰,۰۰۰ تومان۶۹,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن فندق

    7 سفارش
    #
    In stock
    ۱۶,۰۰۰ تومان۳۵۴,۰۰۰ تومان
    پاک کردن انتخاب

    توضیحات

    روغن فندق چیست؟

    روغن فندق روغنی بسیار عالی است که از فندق پوست کنده و پرس شده تولید می شود. روغن فندق [+] را می توان در رژیم‌های غذایی و یا لوازم آرایشی استفاده کرد.

    طعم و عطر مناسب این روغن، استفاده از آنرا به عنوان چاشنی سالاد یا چاشنی برخی از مواد غذایی شیرین در بسیاری از کشورهای دنیا متداول کرده است.

    روغن فندق به راحتی قابل هضم است و همچنین می تواند به عنوان یک جایگزین برای روغن زیتون مورد استفاده قرار گیرد اما از آنجا که این روغن نسبتا گران است، استفاده از آن در مواد غذایی محدود بوده و بیشتر به عنوان روغن زیبایی شناخته میشود.

    مواد موجود در روغن فندق:

    روغن فندق به طور عمده شامل اسید اولئیک (۷۳٪ تا ۸۴٪) و اسید لینولئیک (۸٪ تا ۱۷٪) می باشد. این روغن همچنین دارای اسید چرب (۴٪ تا ۷٪)، اسید استئاریک (۲٪ تا ۳٪) و لینولنیک اسید (۰٫۱٪ به ۰٫۶٪) می باشد.

    این روغن سرشار از فیتواسترول (۱٫۲ تا ۱٫۴ گرم به ازای هر کیلوگرم روغن)، ویتامین E (47-54 میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم روغن) و آلفا توکوفرول (حدود ۸۸٪) می باشد.

    روغن حاوی حدود ۲۰ تا ۵۰ میلی گرم از اسکوالین در هر ۱۰۰ گرم از روغن و ۱۱۰ تا ۱۴۰ میلی گرم فیتواسترول در هر ۱۰۰ گرم می باشد.
    این روغن شامل مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیم است.

    روغن فندق شامل پلی فنول ها بوده و در بین روغن های حامل، بیشترین غلظت از فلاونوئیدها را دارا می باشد. این فراوانی به دلیل حضور کاتچین و تانن می باشد. این روغن احساس روغن خشک را به پوست می دهد و برای آن استفاده می گردد.

     

    استفاده از روغن فندق برای پوست و مو

    روغن ماساژ:

    روغن فندق به عنوان یک حامل که وظیفه ی جذب عطر و طعم و مواد تشکیل دهنده فعال از روغن های ضروری را دارد عمل می کند. این روغن برای ماساژ عالی است و احساس چربی بر روی پوست باقی نمی گذارد. این روغن قبل از اینکه روی بدن بلغزد یا ایجاد چربی نماید به پوست نفوذ می کند. روغن فندق به طور گسترده توسط درمانگران ماساژ برای از بین بردن درد جسمی یا روانی استفاده می شود.

    کرم زیبایی:

    روغن فندق را می توان در کرم یا لوسیون استفاده نمود. این روغن به واقع یک تغذیه کننده، مرطوب کننده، تسکین دهنده، سفت کننده و ضد پیری پوست است.به دلیل میزان بالای از ویتامین E موجود در روغن فندق، این روغن دیر فاسد میشود و در حدود ۲ سال در جای خشک و خنک قابل نگهداری است.بسیاری از زنان از این روغن به عنوان یک پاک کننده پوست فوق العاده ملایم استفاده میکنند.

    داروهای درمانی:

    روغن فندق برای درمان آکنه و جلوگیری از ظهور دانه های سرسیاه استفاده می شود. این روغن برای افزایش سنتز کلاژن و الاستین کمک بسزایی می کند و همچنین باعث تحریک میکروسیرکولاسیون (تبادلات خون و مواد محلول در آن میان بافت و رگ) خون می شود.
    تاثیرات بر روی مو: روغن فندق برای درمان موهای خشک و آسیب دیده بسیار مفید است و آنها را از اثرات مضر خورشید نگاه میدارد. از این روغن برای تقویت مو و نرمی و درخشش آنها استفاده کنید.بسیاری از صابون ها، ژل ها و لوسیون های بدن موجود در بازار حاوی روغن فندق برای تغذیه و مراقبت از پوست شما می باشند.

    ماسک صورت برای پوست چرب و آکنه:

    ۱ قاشق غذاخوری رس طبیعی
    ۲/۱ قاشق چای خوری روغن فندق
    ۲/۱ قاشق غذا خوری از روغن جوجوبا (در صورت تمایل)
    ۲ قطره روغن لیمو
    تمام مواد را در یک کاسه ترکیب کنید و به پوست تمیز شده بمالید.
    ماسک را به مدت ۱۰ دقیقه رها کنید و سپس با آب گرم بشویید.

    درمان پوست دست هایی که توسط نور آفتاب صدمه دیده اند:

    ۴ قاشق غذاخوری جو دو سر
    ۱ قاشق غذا خوری ماست ساده
    ۲ قاشق غذاخوری کره کاکائو
    ۱ قاشق غذا خوری روغن فندق
    ۲ قاشق غذا خوری آناناس یا لیمو
    تمام مواد را در یک کاسه ترکیب کنید و به پوست تمیز شده بمالید.
    این ترکیب را برای ۳۰ دقیقه بر روی پوست دست مالیده و سپس با آب سرد بشویید. دو بار در هفته از این ترکیب استفاده کنید.

    محافظ پوست در مقابل آفتاب:

    ۲ قاشق روغن کنجد
    ۲ قاشق غذاخوری روغن جوانه گندم
    ۲ قاشق غذاخوری روغن فندق
    ۴ قاشق غذاخوری روغن گردو
    ۵ قطره اسانس اسطوخودوس
    این روغن تابش خورشیدی را مهار می کند و می توان آن را به طور طبیعی برای ۲-۳ ماه در یخچال و فریزر نگه داری کرد (هیچ وقت روغن فاسد را استفاده نکنید).

     

     

    شما می توانید روغن های مشابه روغن فندق را در دسته روغن های آرایشی و بهداشتی یافته و سفارش دهید.

     

     

    توضیحات تکمیلی

    وزن نامعلوم

    تعداد محصولات پیشنهادی

    روغن مصطکی

    ۱۲,۰۰۰ تومان۲۶۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سبوس برنج

    ۸,۰۰۰ تومان۱۴۵,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته زرد آلو

    ۵,۰۰۰ تومان۸۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن آمله مقشر

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هل

    ۱۱,۰۰۰ تومان۲۵۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    محصولات مرتبط

    روغن تخم ترب

    ۶,۰۰۰ تومان۱۲۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن نخود

    ۸,۰۰۰ تومان۱۵۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن حنظل

    ۸,۰۰۰ تومان۱۵۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن اسفند

    ۱۹,۰۰۰ تومان۳۹۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن کتان

    ۱۰,۰۰۰ تومان۴۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن رازیانه

    ۱۵,۰۰۰ تومان۳۳۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته آلبالو

    10 سفارش
    #
    In stock
    ۵,۰۰۰ تومان۷۸,۰۰۰ تومان
    پاک کردن انتخاب

    توضیحات

    روغن هسته آلبالو چیست؟ [+]

    ویتامین ها و املاح معدنی موجود در روغن هسته آلبالو عبارت است از: ویتامین C،b،a ،آهن ،کلسیم ،فسفر ،گوگرد ،کلر منیزیم ،پتاسیم ،مس ،روی

    خواص درمانی:

    ۱- ضدلک قوی

    ۲- طراوت دهنده وسفید کننده پوست

    ۳- پوشش دهنده منافذ پوست

    ۴- از بین بردن زگیل

    ۵- تسکین درد های روماتیسمی و قلبی

    ۶ -تقویت میل جنسی بانوان

    ۷- مفید برای خارش های پوستی

    ۸ -باعث ارامش اعصاب می شود

     

     

     

    شما می توانید روغن های مشابه روغن هسته آلبالورا در دسته روغن های آرایشی و بهداشتی یافته و سفارش دهید.

    توضیحات تکمیلی

    وزن نامعلوم

    تعداد محصولات پیشنهادی

    روغن مصطکی

    ۱۲,۰۰۰ تومان۲۶۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سبوس برنج

    ۸,۰۰۰ تومان۱۴۵,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته زرد آلو

    ۵,۰۰۰ تومان۸۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن آمله مقشر

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هل

    ۱۱,۰۰۰ تومان۲۵۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    محصولات مرتبط

    روغن خراطین

    ۱۵,۰۰۰ تومان۳۳۵,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن اسفند

    ۱۹,۰۰۰ تومان۳۹۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن تخم کدو

    ۲۷,۰۰۰ تومان۲۶۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن فندق

    ۱۶,۰۰۰ تومان۳۵۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن نارگیل

    ۱۰,۰۰۰ تومان۷۱,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن کرچک

    ۱۰,۰۰۰ تومان۶۹,۰۰۰ تومان
    (0s)
بالا