coconut-oil نحوه استفاده روغن نارگیل برای مو و پوست

نحوه استفاده روغن نارگیل برای مو و پوست

امروز به شما میگوییم که چگونه از روغن نارگیل برای پوست و مو استفاده کنید.

بکارگیری روغن نارگیل راهی طبیعی و اعجاب بر انگیز برای نرمی، درخشش و سلامت مو و پوست شماست. روغن نارگیل طبیعی است، هیچ افزودنی شیمیایی ای ندارد. نرم کننده های قویتان، کرم های دور چشم و لوسیون هایتان را دور بیاندازید، دیگر به آنها نیازی ندارید. یک بطری روغن نارگیل خام برای آب رسانی به همه نوع پوست و مو کارایی دارد. اگر می خواهید یاد بگیرید که چطور از روغن نارگیل بر روی پوست و موی خود استفاده کنید با ما همراه باشید.

روغن نارگیل برای تسکین آفتاب سوختگی

روزهای گرم تابستان و سودای برنزه شدن در پیش است. اما خیلی از افراد بی دقتی می کنند و به جای برنزه شدن، پوست خود را جزغاله می کنند.

اگر دچار آفتاب سوختگی شدید و ژل (شیره برگ) آلوئه ورا دم دست نداشتید، می توانید از روغن نارگیل برای تسکین و مرطوب کردن پوستتان استفاده کنید.

روش استفاده

برای تسکین پوست های آفتاب سوخته، یک تا دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل را با چهار قطره عصاره گیاهی اسطوخودوس مخلوط کرده و روی قسمت های سوخته و قرمزشده به آرامی بمالید.

روغن نارگیل؛ شیرپاک کن طبیعی برای پوست های حساس

روغن نارگیل یک شیرپاک کن طبیعی است، چون به خوبی مواد آرایشی را با بدون آسیب به پوست پاک می کند.

این روغن برای افرادی که پوست حساسی دارند بسیار مفید است و باعث هیدراته شدن (تامین آب و رطوبت) پوست می شود.

افرادی که پوست های چربی دارند نیز می توانند از این روغن استفاده کنند.

اما بهتر است در گام اول با احتیاط شروع کنید و اگر استفاده از این روغن باعث چرب تر شدن پوست یا جوش زدن نشد، می توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.
روغن نارگیل سرشار از اسیدچربی بنام اسید لوریک است و برای مقابله و نابودی شپش سر و انگل ها بسیار مفید است.

روش استفاده

پوست خود را با آب ولرم خیس کنید. سپس به اندازه یک فندق، روغن نارگیل را با حرکات دایره ای روی پوست خود بمالید.

این کار علاوه بر نرم کردن پوست صورت باعث از بین رفتن بقایای ماده آرایشی از روی پوست می شود.

در نهایت نیز می توانید به کمک یک گلوله پنبه ای مرطوب و در صورت لزوم آب، روغن باقیمانده را پاک کنید.

روغن نارگیل برای تغذیه ی موها

روغن نارگیل باعث تغذیه ی عمقی مو شده و برای تمام انواع موها مناسب است.

فرقی نمی کند موهای شما نازک، خشک، فرفری و غیره باشد. شما می توانید با استفاده از این روغن موهای خود را تغذیه کنید.

روش استفاده

روغن نارگیل را به عنوان ماسک به موها بزنید. بهتر است ساقه ی موها را به این روغن آغشته کرده و از مالیدن آن به ریشه ی موها بپرهیزید، بخصوص اگر موهای چربی دارید.

اجازه دهید ماسک به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی موهایتان بماند. بهتر است یک دستمال گرم به سرتان ببندید. در نهایت موها را با شامپوی روزانه خود شستشو دهید.

اگر پوست پاها و بخصوص پاشنه هایتان خشک می شود نیز می توانید این روغن را به پوست زده و جوراب بپوشید تا پوست نرم و لطیف شود.

روغن نارگیل برای نابودی شپش سر

زمانی که شپش ها در یک ماده ی چرب زندانی شوند، خفه شده و از بین می روند. روغن نارگیل سرشار از اسیدچربی بنام اسید لوریک است و برای مقابله و نابودی شپش ها و انگل ها بسیار مفید است.

روش استفاده

بر حسب بلندی موهایتان، یک تا سه قاشق غذاخوری روغن نارگیل را روی موها زده و به آرامی ماساژ دهید.

اجازه دهید ماسک به مدت یک ساعت روی موهایتان بماند.

یک حوله ی گرم یا کیسه ی نایلونی روی سرتان بکشید.

در نهایت نیز موهایتان را با شامپو به خوبی شستشو دهید.

موهای خیس را با شانه ی ضدشپش شانه کنید تا از وجود هر نوع شپش و حشره پاک شوند.

توجه داشته باشید که لوسیون ها و شامپوهای ضدشپش با پایه ی روغن نارگیل نیز در داروخانه ها به فروش می رسند که می توانید از آنها استفاده کنید.

روغن نارگیل برای جوان ماندن مغز

داشتن رژیمی سرشار از اسیدهای چرب با زنجیره ی متوسط مانند روغن نارگیل می تواند علایم پیری مغز را به تاخیر بیاندازد.

نتایج بررسی های محققان دانمارکی که در سال ۲۰۱۴ به چاپ رسیده است نشان می دهد که مصرف روغن نارگیل می تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری های تخریب کننده سلول های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون موثر باشد.

روغن نارگیل برای سلامت قلب

در بین خانواده ی اسیدهای چرب، اسیدهای چرب اشباع شده که در گوشت قرمز، لبنیات پرچرب و غیره هستند شهرت بدی پیدا کرده اند. به خاطر اینکه زیاده روی در مصرف این مواد غذایی باعث بروز برخی اختلالات مانند بیماری های قلبی عروقی می شود.توصیه می کنیم که مصرف امگا۳ ، امگا ۶ و امگا ۹ را در الویت برنامه ی غذایی خود بگذارید.

روغن نارگیل بر خلاف گوشت قرمز، محصولات لبنی یا روغن پالم حاوی اسیدهای چرب اشباع شده ای به نام اسید لوریک است. این ترکیبات جزو اسیدهای چرب با زنجیره ی متوسط هستند که به شیوه ای متفاوت جذب بدن می شوند.

محققان با مقایسه ی اثرات اسید لوریک و دیگر اسیدهای چرب اشباع شده ی دیگر به این نتیجه رسیدند که اسید لوریک تاثیر مثبتی در کنترل نسبت کلسترول کل و کلسترول خوب یعنیHDL دارد.

در واقع در حین هضم غذا، این اسیدهای چرب تاثیری در افزایش کلسترول بد خون ندارند.

نتایج پژوهشی که در سال ۲۰۰۳ در American Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسیده است نشان می دهد که اسیدلوریک باعث افزایش کلسترول خوب خون نیز می شود.

در دهه های ۸۰ و ۹۰ میلادی، محققان مشاهده کرده بودند افرادی که در جنوب اقیانوس آرام زندگی می کنند و روغن نارگیل بیشتری مصرف می کنند، به ندرت دچار بیماری های قلبی عروقی و یا سکته مغزی می شوند.

روش های استفاده از روغن نارگیل در آشپزخانه

روغن نارگیل در دمای اتاق بیشتر به حالت جامد است.

برای پخت و پز می توانید از آن به جای کره یا روغن زیتون استفاده کنید.

این روغن نقطه ی دود خوبی دارد، اما نباید در دمای بیش از ۱۸۰ درجه استفاده شود.

طعم ملایم این روغن برای تهیه ی مرغ و ماهی هایی مانند ماهی آزاد مناسب است.

در شیرینی پزی نیز می توانید روغن نارگیل را با شیوه ی حرارت غیرمستقیم آب کرده و استفاده کنید.

این روغن برای تهیه ی کیک و مافین و غیره مناسب است.

شما می توانید از این روغن در ترکیب با پوره ی بادام، فندق، بادام هندی و غیره نیز استفده کنید.

در این صورت می توانید به جای صد گرم کره، از سه چهارم روغن نارگیل و یک چهارم پوره مغزهای اشاره شده استفاده کنید.

مطالب مرتبط

خواص-روغن-سیاه-دانه-1 53 خواص روغن سیاهدانه
خراطین-370x247 آیا روغن خراطین واقعیت دارد؟
AVISHAN-370x247 فواید استفاده از روغن زیتون برای سحری
ROGHAN_ZEITON-1030x644-370x247 پیشگیری از بیماری های مزمن با روغن زیتون
خواص-روغن-خردل-370x210 خواص روغن خردل: ۲۱ فایده روغن خردل برای سلامتی، پوست و مو
خواص-روغن-کنجد-370x247 ۳۵ فایده روغن کنجد برای مو ، پوست و سلامتی

دیدگاهی بنویسید

بالا