تناسب اندام و ماساژ

    روغن بومادران

    2 سفارش
    #
    In stock
    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    پاک کردن انتخاب

    توضیحات

    روغن بومادران چیست؟

    روغن بومادران از گیاه بومادران [+]  تهیه می شود. نام علمی این گیاه Achillea millefolium میباشد این گیاه را علف هزار برگ هم می نامند. این گیاه معطر دارای اسانس، اینولین و کمی تانن است و در کشورهای اروپایی به عنوان دارو برای قطع تب استفاده می شود.
    این گیاه بطور خاص تب بُر است. ضماد آن جهت درد سینه مفید است. بُخور و جوشانده آن برای درمان زکام مفید است، پس در زمان سرماخوردگی بسیار مفید است.

    ادرار را زیاد می کند، در نتیجه برای سنگ های کلیه مفید است.باد شکن است.

    ماساژ دادن محل درد با روغن بومادران یا گذاشتن سوخته آن بر روی محل زخم ، موجب تسکین درد و جلوگیری از خونریزی می شود.
    در قدیم ضماد بومادران یعنی برگ های تازه آن را که با روغن ترمس ( باقلای مصری ) مخلوط بوده ، بر روی محل کچلی یا روی صورت مردان جوان برای رویش مو قرار می دادند.جوشانده سرشاخه گلدار آن برای رفع دردهای قاعدگی مفید است. ضماد بومادران برای درد سینه و انواع سردرد استفاده می شود. خوردن آن باعسل انواع کرمهای معده را بیرون میکند.

     

    خواص درمانی روغن بومادران :

    ۱- محافظ پوست وباعث رفع افتادگی پوست درناحیه سینه ،شکم و..میگردد.

    ۲- مالیدن روغن بومادران بر روی سینه درهنگام سرماخوردگی وانفولانزا بسسیار مفید است.

    ۳- برای نارساییهای کیسه صفرا ،ازدیاد ادرار ورفع سنگ کلیه کاربرد دارد.

    ۴- به علت وجود تانن ومواد تلخ عطری برروی سلسله اعصاب وقلب اثر میگزارد و درمواردی مانند :خستگی عمومی ،سردرد ،ضعف قلب ،ورم ماهیچه های قلب وهمچنین صرع وقلنج های تشنج آور مفید است .

    ۵ – برای درمان کبودی ناشی از ضربه در اطراف چشم استفاده میگردد .

    ۶ – روغن بومادران دارای خاصیت ضد باکتری وتورم می باشد .

     

    موارد مورد استفاده روغن بومادران :

    ۱-لاغری موضعی ( روزی ۲مرتبه صبح وشب)

    ۲-ترمیم کننده ترک خوردگیهای بدن ( روزی دومرتبه صبح وشب)

    ۳-تسکین درد دوران قاعدگی ( روزی ۲مرتبه صبح وشب)

     

     

    شما می توانید روغن های مشابه روغن بومادران را در دسته روغن های دارویی و درمانی یافته و سفارش دهید.

    توضیحات تکمیلی

    وزن نامعلوم

    تعداد محصولات پیشنهادی

    روغن مصطکی

    ۱۲,۰۰۰ تومان۲۶۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سبوس برنج

    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته زرد آلو

    ۵,۰۰۰ تومان۸۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن آمله مقشر

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سداب

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۸,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هل

    ۱۱,۰۰۰ تومان۲۴۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    محصولات مرتبط

    روغن دارچین

    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن کتان

    ۸,۰۰۰ تومان۴۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته آلبالو

    ۵,۰۰۰ تومان۷۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن رزماری

    ۷,۰۰۰ تومان۱۴۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن رازیانه

    ۱۵,۰۰۰ تومان۳۳۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سیاهدانه

    ۷,۰۰۰ تومان۱,۴۴۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن ترخون

    1 سفارش
    #
    In stock
    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    پاک کردن انتخاب

    توضیحات

    روغن ترخون چیست؟

    روغن ترخون از گیاه ترخون [+] گرفته می شود. ترخون بیشتر به صورت یک سبزی در پخت و پز استفاده می ‏شود اما از آن برای مصارف پزشکی نیز استفاده می ‏کنند. به دلیل داشتن خاصیت بی‏ حس‏ کنندگی در دهان، یونانیان باستان این گیاه را برای تسکین دندان درد می‏ جویدند.

    این گیاه همچنین در قرون وسطی به عنوان یک پادزهر برای درمان سم مارگزیدگی استفاده می ‏شد. از دیگر خواص مفید ترخون می ‏توان به مواردی چون کمک به هضم بهتر غذا، مسکن ملایم و یک کمک کننده‏ ی خوب به پیشگیری از بیماری‏ های قلبی و چاقی اشاره کرد(البته به شرط این که به جای نمک استفاده شود.).

    روغن ترخون منبع بسیار خوبی از آهن، کلسیم و منگنز می‏ باشد. این سبزی همچنین دارای پتاسیم، منیزیم و ویتامین ‏های A و C می ‏باشد.

    از قدیم الایام برای درمان دردهای شکمی و افزایش اشتها از ترخون استفاده می ‏شده است. ترخون تنظیم کننده قاعدگی در زنان است. این گیاه مخصوصاً اگر به شکل دم کرده مصرف شود برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار سودمند است به همین دلیل برای افراد بیش فعال مفید است.

    روغن ترخون تولید صفرا به وسیله ‏ی کبد را افزایش می‏ دهد و به این ترتیب به هضم و گوارش غذا کمک می‏کند و موجب افزایش سرعت فرایند سم ‏زدایی در بدن می‏ شود.

    افرادی که فشار خون بالایی دارند می‏توانند از این سبزی به جای نمک در غذا استفاده نمایند.

    روغن ترخون توانایی بسیار زیادی برای مبارزه با کرم‏های روده‏ای نیز دارد.

     

    خواص مفید روغن ‏ترخون:

    روغن‏ ترخون به وسیله‏ تقطیر با بخار آب از برگ ‏ها و گل ‏های این گیاه استخراج می‏شوند و شامل سینئول، استراگول، اوسیمن و فلاندرن می ‏باشند.روغن ترخون و یا همان اسانس های فرار موجود در ترخون دارای خواص زیادی می باشند که از آن جمله می توان به مواردی چون ضدرماتیسم، اشتها آور، کمک به بهبود گردش خون، کمک به گوارش بهتر غذاها، برطرف‏ کننده بوی بد، قاعده‏آور، محرک و کرم‏ زدا اشاره کرد.

     

    ضد روماتیسم

    بد نیست که بدانید دو عامل مهم در ایجاد رماتیسم (درد مفاصل) و آرتریت (التهاب و ورم مفاصل) دخیل هستند؛ ۱) گردش خون و لنف نامناسب مخصوصاً در اندام‏ هایی مثل دست و پا و ۲) تجمع مواد سمّی مانند اسید اوریک در بدن. خوب با این توضیحات برای درمان این بیماری باید ۲ اتفاق بیفتد: یا این که ماده ی درمان کننده به جریان خون کمک کند و آن را آسان ‏تر نماید یا باید سم ‏زدا باشد یعنی باید سم‏ ها را از بدن خارج کند.
    روغن ترخون بیشتر به دلیل اول برای این بیماری مفید هستند یعنی توانایی بسیار خوبی برای افزایش جریان خون دارند. بدین ترتیب موجب گرم شدن ناحیه ی آسیب دیده می ‏شوند و علاوه بر این نمی ‏گذارند که اسید اوریک در آن مکان‏ های خاص تجمع کنند. ترخون همچنین به سم‏ زدایی نیز به ‏وسیله‏ ی تحریک دفع ادرار و مدفوع کمک می‏ کند.

     

    اشتها آور

    روغن ترخون ترشح شیره‏ های گوارشی معده را تحریک می ‏کند و به همین دلیل موجب افزایش اشتها می ‏شود. این اتفاق درست در زمانی شروع می ‏شود که شما آن را در دهان تان قرار می ‏دهید جایی که در آن بزاق تولید می‏ شود. در قسمت ‏های پایین‏ تر دستگاه گوارشی، شیره‏ ی معده و صفرا ترشح می ‏شوند تا اگر غذایی در معده باشد سرعت هضم مواد غذایی را افزایش دهند و اگر نباشد و به عبارتی معده خالی باشد به نوبه ‏ی خود موجب افزایش اشتها شوند.

     

    کمک به بهبود گردش خون

    روغن ترخون گردش خون و مخاط را بهبود می ‏بخشند و به توزیع مناسب مواد مغذی، اکسیژن، هورمون ‏ها و آنزیم ‏ها در سراسر بدن کمک می ‏کنند.

     

    کمک به هضم مواد غذایی

    روغن ترخون موجب افزایش شیره‏ های گوارشی در سراسر دستگاه‏ گوارش می ‏شوند و بدین ترتیب به افزایش توانایی بدن به هضم مواد غذایی از طریق تجزیه‏ ی غذاها به مواد مغذی مختلف کمک می کند(ترخون به خصوص برای هضم پروتئین‏ ها و چربی‏ های گوشت کمک کننده ی خوبی است) و به وسیله‏ ی تحریک حرکات دودی روده‏ ها موجب تسهیل حرکت غذاها در کل سیستم گوارشی می ‏شوند.

    بو زدایی

    بوی تند و معطر ترخون برای دور کردن بوی بد از بدن استفاده می ‏شود. روغن ترخون همچنین موجب مهار رشد میکروب ‏های روی پوست نیز می ‏شود و به این ترتیب موجب کاهش بیشتر بوی بدن می ‏شود.

    قاعده ‏آور

    روغن ترخون قاعدگی را آسان ‏تر و آن را منظم می ‏کند. علاوه براین، ترخون موجب تسکین مشکلاتی چون دردهای شکمی، حالت تهوع، خستگی و دیگر آزار و اذیت‏های این دوران خواهد شد.

    محرک

    روغن ترخون موجب تحریک و تهییج مغز، سیستم عصبی، سیستم گوارشی، سیستم گردش خون و سیستم هورمونی(اندوکرینی) می ‏شود. به عبارتی این گیاه به نوبه ‏ی خود همه ‏‏ی سیستم ‏های متابولیکی را تحریک می ‏کند و در نتیجه رشد و ایمنی بدن را ارتقا می بخشد.

     

    کرم ‏زدا

    سمیت روغن ترخون کرم ‏های بدن را می ‏کشد. این ها شامل کرم‏های گرد و نواری که در روده یافت می ‏شوند، کرم قلاب‏ دار که می تواند به هر جایی از بدن برود و حتی کرم حشره که بر روی زخم‏ ها وجود دارد، می‏ شوند.

    البته دقت داشته باشید که تا وقتی این روغن‏ ها به صورت موضعی و خارج از بدن استفاده می ‏شوند جای نگرانی وجود ندارد اما هنگامی که به صورت خوراکی مصرف می‏شوند باید مراقب بود زیرا این‏ها سمّی هستند.

    چند نکته که باید توجه کنید:

    ۱- این روغن‏ها به دلیل وجود استراگول سمّی هستند، استراگول نام دیگر میتل چاویکول است و از این رو نباید به کودکان کم سن (زیر ۴ سال) و زنان باردار داده شود.

    ۲- ترخون را به صورت تازه ۱۰ تا ۱۴ روز می ‏توان در یخچال نگهداری کرد. اما در فریزر ۴ تا ۶ ماه قابل نگهداری است.
    برای خشک کردن ترخون، ابتدا آن را پاک کرده و خوب بشویید و سپس در یک محل تاریک و گرم قرار دهید وقتی که خشک شدند آن ها را درون شیشه‏ ی تمیزی ریخته و در جای خنک و تاریک نگه داری کنید.

    ۳- ترخون‏های خشک شده دارای طعم و مزه‏ ی همانند ترخون ‏های تازه نیستند، اما به هر حال برای زمانی که سبزی تازه در دسترس نیست مناسب هستند.

     

    شما می توانید روغن های مشابه روغن ترخون را در دسته روغن های دارویی و درمانی یافته و سفارش دهید.

    توضیحات تکمیلی

    وزن نامعلوم

    تعداد محصولات پیشنهادی

    روغن مصطکی

    ۱۲,۰۰۰ تومان۲۶۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سبوس برنج

    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته زرد آلو

    ۵,۰۰۰ تومان۸۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن آمله مقشر

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سداب

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۸,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هل

    ۱۱,۰۰۰ تومان۲۴۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    محصولات مرتبط

    روغن حنظل

    ۸,۰۰۰ تومان۱۵۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن زنجبیل

    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن گل سرخ

    ۷,۰۰۰ تومان۱۶۸,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته انگور

    ۹,۰۰۰ تومان۷۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته آلبالو

    ۵,۰۰۰ تومان۷۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سیاهدانه

    ۷,۰۰۰ تومان۱,۴۴۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن خراطین

    23 سفارش
    #
    In stock
    ۱۵,۰۰۰ تومان۳۰۶,۰۰۰ تومان
    پاک کردن انتخاب

    توضیحات

    روغن خراطین چیست؟

    روغن خراطین یک روغن ۱۰۰% طبیعی است که از یک نوع کرم خاکی به نام “ایزینیا فتیدا” [+] استخراج می شود. روغن خراطین در طب سنتی ایران و سایر کشورها به عنوان یک روش ۱۰۰%  طبیعی نام برده شده است. این روغن هم اکنون در سراسر دنیا در حال تولید و عرضه میباشد و نتایج آن به همگان ثابت شده است.

    سالهای سال در طب سنتی آسیا و اروپا ، از روغن خراطین به عنوان بهترین درمان طبیعی کوچکی اندامها استفاده می شده است. در طول تاریخ همواره زیبایی یکی از مهمترین مسایلی بوده که بشر به دنبال آن بوده و تحقیقات بسیار زیادی راجع به آن انجام داده است. روغن خراطین بهترین کارآیی را در افزایش سایز و حجم اندامهای مختلف بدن دارد. بیشتر خواص روغن خراطین برای بزرگ کردن سینه ، لب ، باسن ، گونه ها و اندام تناسلی آقایان میباشد.

    طبیعی ترین راه برای چاق کردن و افزایش حجم گونه ها
    طبیعی ترین راه برای افزایش حجم سینه خانم ها
    طبیعی ترین راه برای افزایش حجم آلت مردانه
    طبیعی ترین راه برای درمان زود انزالی مردان
    بهترین حجم دهنده اندام و عضلات و گونه
    صد در صد طبیعی و سازگار با هر پوستی

     

    فواید روغن خراطین برای خانمها

    لب های حجیم:

    یکی دیگر از اعضای صورت بخصوص صورت خانم ها،که عامل مهمی در زیبایی آنهاست.لب ها هستند.لب های نازک و باریک زیبایی دلنشینی ندارند و برعکس لب های حجیم و بزرگ بهمراه کمی آرایش میتواند چهره ای کاملا بینظیر و مطلوب از چهره نمایان کند.روش هایی که امروزه بکار میرود عمدتا تزریق ژل یا استفاده از دستگاه های پروتز میباشد. که جدای از هزینه بالا ،عوارض جبران ناپذیری نیز بهمراه دارد.روغن خراطین با قدرت شگفت انگیز در حجم گذاری میتواند گزینه بسیار مناسبی برای افزایش حجم و اندازه لب ها باشد.دوره استفاده از این روغن برای لب ها یکماهه و بطور معمول یکبار استفاده در روز است.

    افزایش حجم سینه:

    روش های متعددی برای افزایش حجم و سایز سینه خانم ها وجود دارد.بعد از عمل جراحی که البته خطرناک ترین و پرهزینه ترین روش میباشد استفاده از حجم دهنده ها بیشترین تاثیر را دارد.کرم ها و ژل های حجم دهنده به دلیل ترکیبات شیمیایی موجود در آنها دارای عوارض متعدد مثل سیاه و لکه دار شدن عضو ،سوزش و خارش های طولانی مدت میباشند.روغن طبیعی خراطین با اثر گذاری بسیار بیشتر نسبت به کرم ها و ژل ها دارای کمترین عوارض مصرف میباشد

    افزایش حجم گونه:

    گونه ها نقش بسیار موثری بر زیبایی افراد بخصوص خانم ها دارد.امروزه با تزریق ژل به زیر گونه و یا گذاشتن پروتز گونه ،عمل زیبایی گونه را انجام میدهند. بدلیل حرکت ژل ها در زیر پوست و بوجود آمدن عوارضی مثل تورم ،کبودی و التهاب سلولی ، این نوع عمل در نزد بسیاری از متخصصان جراحی رد شده است. با استفاده از روغن خراطین اصل میتوانید حداکثر بعد از یک دوره یک ماهه و حداکثر چهل روزه به اندازه متناسب دلخواه و زیبایی مورد نظر دست یابید.

     

    فواید روغن خراطین برای آقایان

    آلت تناسلی آقایان:

    هرچند سایز نرمال و طبیعی آلت جنسی مردان حدود ۱۵ سانتیمتر است ،اما خیلی از آقایان و بخصوص جوانان تمایل دارند طول آلتی بیش از ۲۰ سانتیمتر داشته باشند. افزایش طول و قطر آلت میتواند فوایدی داشته باشد که میتوان به این موارد اشاره کرد:

    افزایش مدت زمان رابطه ی جنسی  ، رابطه لذت بخش تر برای خود و شریک جنیسیتان ، ارضای قوی تر و لذت بخش تر  ، آرامش روحی و روانی بیشتر  ، افزایش اعتماد بنفس  ، کاهش خمیدگی آلت  ، افزایش قابلیت چندبار ارضا شدن پشت سر هم  ، افزایش قدرت و شدت جهش منی هنگام ارضا شدن

    در حالت کلی برای افزایش طول آلت از روش های جراحی،کاهش وزن و دستگاه لارجرباکس و …استفاده میشود. اما روغن طبیعی خراطین راهی بسیار مطمئن ،کم خرج و با بیشترین بازدهی در بین روش های ذکر شده میتواند باعث افزایش طولی در حدود ۲تا ۵ سانتیمتر را در یک دوره ۶۰ تا ۹۰ روزه شود.

    مدت اثربخشی روغن خراطین

    از هفته دوم استفاده از روغن خراطین ، نتایج به وضوح قابل رویت است. با مشاهده اولین تاثیرات به مصرف ادامه دهید تا به هدف نهایی خود دست یابید. حداکثر مدت زمان استفاده ۲ الی ۳ ماه است که شما را به نتایج دلخواهتان خواهد رساند.

     طریقه استفاده روغن خراطین :

    قبل از مصرف روغن خراطین ، پوست خود را کاملا شستشو دهید و پس از خشک کردن سه تا پنج قطره از ترکیب مورد نظر را روی پوست خود ماساژ دهید تا روغن کاملا جذب پوست شود. هر ۲۴ ساعت یکبار این عمل را تکرار کنید.

    تذکر: پس از مصرف روغن خراطین بگذارید حداقل ۱ ساعت بر روی پوست بماند و در صورت تمایل بعد از آن شستشو دهید.

    تذکر ۲ : مناسب ترین زمان استفاده از روغن خراطین شب قبل از خواب میباشد.

     

    خواص روغن خراطین :

    افزایش سایز و حجم گونه ها ، لب ها ، سینه ، باسن و آلت تناسلی و…
    لطافت پوست
    کمک به دیر انزالی آقایان
    از بین برنده و مسکن دردهای عضلانی
    افزایش دهنده جریان خون در رگ ها
    محرک اعصاب خارجی

     

    این روغن در دسته روغن های تقویت قوای عمومی و جنسی قرار دارد و می توانید محصولات دیگر این دسته را مشاهده کنید.

    توضیحات تکمیلی

    وزن نامعلوم

    تعداد محصولات پیشنهادی

    روغن مصطکی

    ۱۲,۰۰۰ تومان۲۶۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سبوس برنج

    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته زرد آلو

    ۵,۰۰۰ تومان۸۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن آمله مقشر

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سداب

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۸,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هل

    ۱۱,۰۰۰ تومان۲۴۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    محصولات مرتبط

    روغن شاهدانه

    ۶,۰۰۰ تومان۱۰۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن زنجبیل

    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته انار

    ۹,۰۰۰ تومان۱۵۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته انگور

    ۹,۰۰۰ تومان۷۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن آفتابگردان

    ۲۳,۰۰۰ تومان۴۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن بنفشه

    ۱۴,۰۰۰ تومان۳۰۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن کتان

    33 سفارش
    #
    In stock
    ۸,۰۰۰ تومان۴۲,۰۰۰ تومان
    پاک کردن انتخاب

    توضیحات

    روغن کتان چیست؟ دانه کتان؛ منبع غنی امگا ۳

    گیاه کتان [+] ، حاوی روغنی است که آن را روغن کتان می نامیم و یکی از غنی ترین منابع امگا۳ می باشد. این دانه که قابل خوردن است در رنگ های قهوه ای و زرد یافت می شود.مصرف موضعی این روغن ناراحتی های پوستی مانند آکنه، اگزما و آفتاب سوختگی را رفع می کند.مصرف روغن آن کلسترول را کاهش می دهد و در نتیجه خطر بروز بیماری قلبی را نیز کاهش می دهد.

    روغن کتان برای افرادی که از درد قفسه سینه و فشار خون بالا رنج می برند، مفید است.افراد مسن با مصرف این روغن می توانند عملکرد ذهنی خود را تقویت کنند.طبق تحقیقات روغن کتان در درمان بیماری ام اس موثر است.مصرف این روغن دردهای مکرر، ناگهانی و شدید مفاصل و ورم در بیماران مبتلابه نقرس را کاهش می دهد.سرطان سینه و روده در افرادی که به طور منظم دانه کتان مصرف می کنند کمتر مشاهده شده است.

    خواص روغن کتان

    دانه کتان برای رفع یبوست و اختلال در عملکرد روده بر اثر استفاده نادرست قرص های رونده مصرف می شود. دانه کتان قوه هاضمه را بهبود می بخشد، میزان قند خون را ثابت نگه می دارد، با تشکیل تومور مقابله می کند و سلامت قلبی عروقی را در پی دارد.
    این دانه ها که خاصیت ضدالتهابی دارد التهاب را در بیماری هایی مانند آسم، التهاب استخوان و مفصل، آرتریت روماتوئید، سردردهای میگرنی و پوکی استخوان کاهش می دهد.

    اسید چرب امگا۳ موجود در آن برای استخوان ها مفید است. روغن کتان با کاهش لخته شدن خون، بدن را در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند. با بیماری سرطان و دیابت نیز مقابله می کند.

    روغن کتان با محافظت از سلول های روده، مواد سرطان زا و رادیکال های آزاد، خطر بروز سرطان روده را کاهش می دهد. چربی اشباع نشده امگا۳ موجود در آن به کاهش فشار خون کمک و از بالا رفتن فشار خون جلوگیری می کند.مصرف دانه کتان همراه با رژیم غذایی کم چرب، در کنترل سرطان پروستات در مردان موثر است.

    این دانه ها خاصیت انرژی زایی دارد و به هنگام استرس، به فرد آرامش می دهد.

     

    شما می توانید روغن های مشابه روغن کتان را در دسته روغن های دارویی و درمانی یافته و سفارش دهید.

     

     

    توضیحات تکمیلی

    وزن نامعلوم

    تعداد محصولات پیشنهادی

    روغن مصطکی

    ۱۲,۰۰۰ تومان۲۶۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سبوس برنج

    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته زرد آلو

    ۵,۰۰۰ تومان۸۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن آمله مقشر

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سداب

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۸,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هل

    ۱۱,۰۰۰ تومان۲۴۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    محصولات مرتبط

    روغن گردو

    ۲۶,۰۰۰ تومان۲۶۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن رزماری

    ۷,۰۰۰ تومان۱۴۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن رازیانه

    ۱۵,۰۰۰ تومان۳۳۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن نارگیل

    ۹,۰۰۰ تومان۷۸,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن کرچک

    ۹,۰۰۰ تومان۷۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن زیتون

    ۱۰,۰۰۰ تومان۷۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن کنجد

    26 سفارش
    #
    In stock
    ۲۷,۰۰۰ تومان۷۸,۰۰۰ تومان
    پاک کردن انتخاب

    توضیحات

    روغن کنجد چیست؟

    روغن کنجد حاوی آنتی اکسیدان‌های طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطان‌های خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطان‌های دستگاه گوارش، پروستات و سینه می‌شود. این روغن همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین E موجب شفافیت و لطافت پوست می‌گردد.

    روغن کنجد در بین روغن‌های خوراکی به ملکه‌ی روغن‌ها مشهور است. دانه کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانه‌های روغنی دیگر داراست اما با وجود این تولید آن بسیار کمتر از دانه‌های دیگر نظیر سویا، آفتابگردان  است.

    روغن کنجد به عنوان یک روغن با قیمت و کیفیت بالا شناخته می‌شود. این روغن بیشترین مقاومت و ماندگاری را در بین روغن‌های خوراکی با درصد بالای چربی غیراشباع دارد. آنتی اکسیدان‌های طبیعی موجود در این روغن باعث بروز مقاومت بسیار بالا در برابر اکسیداسیون و خواص فیزیولوژیکی ارزشمند روغن کنجد شده است.

    ترکیب اسیدهای چرب روغن کنجد به گونه‌ای است که برای هر سه مصرف سرخ کردن، پخت و پز و سالاد قابل استفاده است.

     

    خواص روغن کنجد

    کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)

    کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا

    جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات و سرطان‌های دستگاه گوارش

    جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق

    جلوگیری از بروز سکته قلبی

    جلوگیری از بروز آب مروارید

    شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E

    مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی

    کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون

    جلوگیری از بیماری‌های مفصلی و آرتروز

    خواص آنتی اکسیدانی فوق‌العاده به دلیل وجود دو ماده شیمیایی sesamol و sesamin آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزادی که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و به روند پیری سرعت می‌بخشند مقابله می‌کند.

    ویتامین E موجود در آن از بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.

    روغن کنجد تحریک پذیری غشاء مخاطی را کم می‌کند. این روغن برای درمان سرفه، یبوست، آرتریت و پوست خشک توصیه می‌شود.

    مصرف مرتب آن اضطراب را کاهش می‌دهد، گردش خون را تقویت می‌کند، مانع اختلالات عصبی می‌شود و سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند.

    مصرف روغن کنجد، نشاط آور است، هوشیاری ایجاد می‌کند، دردهای مزمن و گرفتگی عضلات را کاهش می‌دهد.

    ویتامین E موجود در آن به رشد مو سرعت می‌بخشد.

    برای افرادی که از کم خونی و سرگیجه رنج می‌برند مفید است.

    مصرف موضعی این روغن، پوست را نرم و لطیف می‌کند.

    خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی دارد.

    غرغره کردن آن، باکتری‌ها، از جمله باکتری‌های سرماخوردگی از بین می‌برد.

    محافظ طبیعی در برابر اشعه‌ی فرابنفش به حساب می‌آید.

    مانع شوره‌ی سر می‌شود.

    از پوست در برابر کلر موجود در آب استخر محافظت می‌کند.

    ماساژ با روغن کنجد انعطاف پذیری مفاصل را زیاد می‌کند.

    بریدگی‌ها و جراحت‌های سطحی را درمان می‌کند.

    پوست صورت به خصوص اطراف بینی را سفت می‌کند و مانع بزرگ شدن منفذهای پوستی صورت می‌شود.

    از بروز آکنه جلوگیری می‌کند.

     

    خواص شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن کنجد

    روغن کنجد به گروه اسیدهای اولئیک – لینولئیک متعلق است. این روغن کمتر از ۱۵ درصد اسید چرب اشباع دارد که بیشترین آن پالمیتیک و استئاریک و بیش از ۸۵ درصد مجموع اسیدهای چرب آن غیراشباع است. اسید اولئیک و اسید لینولئیک بیش از ۸۰ درصد کل اسیدهای چرب روغن کنجد را تشکیل می‌دهند.

    برخلاف روغن‌های گیاهی دیگر در این گروه، درصد اسید اولئیک روغن کنجد حدود ۴۵ درصد و اسید لینولئیک آن حدود ۴۰ درصد از مجموع کل اسیدهای چرب آن می‌باشد.

    استرول ها(sterols)

    روغن کنجد در مقایسه با سایر روغن‌های گیاهی، مواد غیرقابل صابونی(حدود ۲ درصد) بیشتری دارد. مواد غیرقابل صابونی شامل استرول ها، تری ترپن‌ها و تری ترپن الکل‌ها، توکوفرول ها و لیگنان‌های کنجد می‌باشد. روغن کنجد یکی از منابع غنی استرول های گیاهی [+] (فیتواسترول) می‌باشد. فیتواسترول ها یا استرول های گیاهی رقیب کلسترول در جذب هستند. بنابراین مصرف فیتواسترول موجب کاهش کلسترول خون و در نتیجه جلوگیری از حملات قلبی و عروقی می‌شود.

    فیتواسترول ها و به طور خاص بتا سیتوسترول، از رشد سلول‌های سرطان کولون، سرطان پروستات و سرطان سینه نیز جلوگیری می‌کنند.

    توکوفرول ها(Tocopherols)

    شهرت روغن کنجد به خاطر مقاومت در برابر اکسید شدن آن است. یکی از دلایل این مقاومت بیش از حد به خاطر وجود توکوفرول [+] در این روغن است و میزان آن در روغن کنجد۱۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم است. گاما توکوفرول بیشترین میزان موجود در روغن کنجد را شامل می‌شود و پس از آن دلتا و آلفا هستند که حدود ۵ درصد توکوفرول موجود در روغن را شامل می‌شوند. در بین اقسام مختلف ایزومرهای توکوفرول، گاما توکوفرول قوی‌ترین آنتی اکسیدان موجود در روغن‌ها می‌باشد.

    روغن کنجد تحریک پذیری غشاء مخاطی را کم می کند. این روغن برای درمان سرفه، یبوست، آرتریت و پوست خشک توصیه می شود

    این خاصیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری این روغن را در برابر حرارت در مقایسه با روغن‌های دیگر بسیار افزایش داده است. مقاومت اکسیداتیو روغن کنجد در برابر حرارت ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد ۱۷٫۵ ساعت می‌باشد که این روغن را در دسته روغن‌های با مقاومت بالا قرار می‌دهد. همچنین نقطه دود این روغن ۲۲۶ درجه سانتی‌گراد می‌باشد. شایان ذکر است مقاومت حرارتی روغن‌های مخصوص سرخ کردنی در همین دما حداکثر ۱۴ ساعت می‌باشد. لذا از این روغن می‌توان در مصارف سرخ کردنی عمیق با طیب خاطر استفاده نمود.

    نکته‌ی مهم

    خواص ذکر شده در مورد روغن کنجد بدین معنا نیست که شما آزادید هر چه قدر که می‌خواهید از آن در طی یک روز استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که کالری همه‌ی روغن‌ها یکسان است؛ یعنی هر ۵ گرم آن که معادل یک قاشق چای خوری می‌شود چیزی در حدود ۴۵ کیلوکالری انرژی دارد. پس مراقب باشید تا با مصرف بی رویه‌ی آن دچار اضافه وزن و در پی آن دچار مشکلات و بیماری‌های مختلف نشوید.

     

     

    شما می توانید روغن های مشابه روغن کنجد را در دسته روغن های خوراکی یافته و سفارش دهید.

    توضیحات تکمیلی

    وزن نامعلوم

    تعداد محصولات پیشنهادی

    روغن مصطکی

    ۱۲,۰۰۰ تومان۲۶۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سبوس برنج

    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته زرد آلو

    ۵,۰۰۰ تومان۸۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن آمله مقشر

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سداب

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۸,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هل

    ۱۱,۰۰۰ تومان۲۴۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    محصولات مرتبط

    روغن مرزنجوش

    ۵,۰۰۰ تومان۹۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن اسطوخودوس

    ۹,۰۰۰ تومان۱۵۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن زنجبیل

    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن بادام تلخ

    ۷,۰۰۰ تومان۱۴۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته آلبالو

    ۵,۰۰۰ تومان۷۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن بنفشه

    ۱۴,۰۰۰ تومان۳۰۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته زرد آلو

    5 سفارش
    #
    In stock
    ۵,۰۰۰ تومان۸۴,۰۰۰ تومان
    پاک کردن انتخاب

    توضیحات

    روغن هسته زرد آلو چیست؟

    روغن هسته زرد آلو ، مشابه با روغن بادام است، و هر دو آن ها، از هسته ی میوه شان استخراج می شوند. روغن زرد آلو و روغن بادام به طور مشابه در لوازم بهداشتی و آرایشی برای نرم کردن پوست مورد استفاده قرار می گیرند. این روغن یک خنک کننده و مرطوب کننده مناسب برای پوست های حساس است و به راحتی و بدون ایجاد هیچگونه احساس چربی بر روی پوست جذب می شود، که همین امر، آن را به یک حامل عالی مواد روغنی تبدیل نموده است.

    این روغن یکی از مهمترین روغن های آرایشی و بهداشتی است.

    روغن هسته زرد آلو؛ مرهمی عالی برای پوست

    از عصاره هسته زرد آلو روغنی استخراج می شود که خاصیت کشسانی پوست را تضمین می کند. روغن هسته زردآلو حاوی اسیدهای چرب و ویتامین های A و E است که باعث تقویت پوست، تسهیل برنزه شدن و محافظت در برابر پرتوهای فرابنفش خورشید می شود. این روغن خواص رطوبت رسانی و بازسازی پوست را به همراه دارد.
    این محصول، برای پوست های حساس مفید است، و به راحتی و بدون برجا گذاشتن احساس چربی بر روی پوست ، جذب پوست می شود.

    کلی مصارف روغن هسته زرد آلو :

     

    مصارف خوراکی

    • دارای ویتامین B17 [+] ضد سرطان

    • پیشگری و درمان عوارض انواع سرطان

    • از بین بردن سلول های سرطانی

    • تقویت کننده قوای جنسی

    • کرم معده و روده را از بین می برد

    • ورم مقعد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می کند

    هسته زردآلو حاوی مغزی بادام مانند است و توسط پوسته ای سخت احاطه شده، که مغز آن حاوی ماده ای به نام لتریل‌ می باشد که امیگدالین‌ یا ویتامین B17 نیز نامیده می شود.
    این ماده(لتریل) توانایی زیادی برای از بین بردن سلول های سرطانی دارد، در حالیکه در همان لحظه سلول های سالم را به حال خود رها می کند و نزدیک آنها نمی شود.

     

    « در مصرف خوراکی این روغن زیاده روی نکنید به صورت متعادل مصرف شود»

    فواید و خواص روغن ماساژ هسته زرد آلو :

    • درمان بواسیر

    • تسکین التهاب

    • درد بینی و گوش

    • مرطوب کننده پوست

    • مفید برای ماساژ صورت

    • برطرف کننده ترکهای دست و پا

    • غنی از اسید اولئیک و اسید لینولئیک

    • کمک به تنظیم، مرطوب‌سازی و بازسازی سلول‌های پوست

    روغن هسته زردآلو یک ماده عالی برای مراقبت از بدن و ساخت صابون است . لغزش و سر خوردن راحت دست با روغن هسته زرد آلو آن را به یک ماده بسیار عالی برای ماساژ بدن تبدیل کرده است.روغن هسته زرد آلو به روغن بادام شیرین بسیار شباهت دارد و در عین حال بسیار سبک و به راحتی توسط پوست جذب می شود .

    روغن هسته زرد آلو را می‌توان در غلظت ۱۰۰ درصد استفاده کرد و یا از آن با مخلوط با روغن‌های دیگر استفاده کنید.

    توضیحات تکمیلی

    وزن نامعلوم

    تعداد محصولات پیشنهادی

    روغن مصطکی

    ۱۲,۰۰۰ تومان۲۶۴,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سبوس برنج

    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن آمله مقشر

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن سداب

    ۸,۰۰۰ تومان۱۶۸,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هل

    ۱۱,۰۰۰ تومان۲۴۰,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن بنه کوهی

    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    محصولات مرتبط

    روغن نخود

    ۸,۰۰۰ تومان۱۵۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن دارچین

    ۷,۰۰۰ تومان۱۳۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن هسته انگور

    ۹,۰۰۰ تومان۷۲,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن رازیانه

    ۱۵,۰۰۰ تومان۳۳۶,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن نارگیل

    ۹,۰۰۰ تومان۷۸,۰۰۰ تومان
    (0s)

    روغن آفتابگردان

    ۲۳,۰۰۰ تومان۴۶,۰۰۰ تومان
    (0s)
بالا